Entry: Happy Birthday Dad! Wednesday, March 23, 2005



Hari ni 23 Mac 2005, giliran ayah pula menyambut hari ulangtahun kelahirannya yang ke 53. Happy Birthday Dad! You're the greatest father in the world. You're my hero & my idol since I was born till I die. No other person can replace you my dear father! I love you so much.

Best kan?...My birthday is on 16th March, my mom 18th March, my dad 23rd March...semua dekat-dekat. Senang nak celebrate sama-sama...hehe...

Anyway, yesterday aku amik cuti. Just to help my younger brother to prepare nak gi Jepun. So, petang semalam kitorang satu family hantar dia gi KLIA. Mak aku sedih sebab tu kali pertama dia berjauhan dengan adik lelaki aku nih. Walau apapun, mak aku tetap bangga. Dia berjaya menjadi pelajar nombor 2 terbaik di Ambang Asuhan Jepun, Universiti Malaya dan beliau masuk newspaper last 3 weeks. Kini, dia melanjutkan pelajarannya di Tokyo Institute of Technology, Tokyo, Japan. The best engineering school in Japan. Dia amik fizik. So, my bro, belajar baik-baik. Hope you can settle down there. We're gonna miss you. Good luck!

### - Jangan lupa belikan abang digicam yang canggih2 kat sana... :D

   4 comments

risya
March 24, 2005   08:04 AM PST
 
congrate to ur bro.. wah the best engineering school tu.. but y fizik? tak amik engineering?
erin
March 24, 2005   04:11 PM PST
 
knp tak amik engineering?...like me..ahaks
khai
April 2, 2005   04:18 PM PST
 
wah.. pandai abis .. jelesni .. jhihi
jijah
January 15, 2006   11:19 AM PST
 
Huhu..mmg pandai gle r adik ko!!fizik pun ok pe??bkn senang nak blaja benda yg perlukan I.Q level cam blaja fizik..sure dia blh xplore dlm2 ttg phy.anyway,congrat to him...actually,i have a friend in aaj.nak fly taun ni..minta2 dia jadi student terbaik kat aaj..Mata...

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments